Selecteer een pagina

Lake Tahoe grenst aan Californië en Nevada en is het hele jaar door een populaire reisplaats. Met meer dan 72 kilometer kustlijn, diepgeworteld kristalblauw water samen met kwaliteit ongeveer honderd voet en een prachtig landschap, is het meer de beste attractie voor ervaren jagers. Vakantiehuis Balatonmeer terwijl de vijver de belangrijkste attractie is, zullen toeristen blij zijn met de omliggende entertainmentmogelijkheden van kunsttentoonstellingen, musea, fairway en gokinrichtingen. Een Pond Tahoe Holiday biedt de ideale setting voor geliefden, vrienden en koppels om veel plezier, ontspanning en home entertainment te bezitten.

In de lente en zomer bruist Pond Tahoe van reizigers die klaar zijn om een ​​leuke tijd te hebben. Waterentertainment is er in overvloed, samen met zwemmen, kajakken, parasailen, kanoën, jetskiën, wakeboarden en al het andere denkbare. Vakantiehuis Balatonmeer Als u niet plaats neemt om uw persoonlijke boot te hebben, zijn er tal van plaatsen die elk uur gebruik maken, evenals dagelijkse services. Maak een kleine middagtrip en peddel in je kajak of zelfs kajak om meer afgelegen en privéwateren van het meer te verkennen.

Als iedereen achterover wil leunen en wat sightseeing op het meer wil waarderen, begint u aan een schilderachtige boottocht. Met de meeste boottochten, variërend van juni tot oktober, geniet je van lunch, zonsondergang of zelfs een happy hour-boottocht. Vakantiehuis Balatonmeer tijdens een rondvaartboot kunt u samen met familie en vrienden ontspannen terwijl u geniet van een gekoeld drankje, een gerecht om van te watertanden en een geweldig onderdeel van Lake Tahoe te vinden.

Het hele jaar door vissen charters op Vakantiehuis Balaton Lake Tahoe brengen elke visser en de newbie opgetogen. Uw goed geïnformeerde hulpbron zal u zeker een optimale aanval en uitrusting geven, waardoor u naar de meest ideale vislocaties op het meer kunt gaan om de vangst van de tijd te produceren.